Parafialny Festyn Rodzinny w Krzynowłodze Wielkiej

Lipiec 17, 2015 Podziel się opinią

Członkowie Parafialnego Centrum ŚDM w Krzynowłodze Wielkiej zapraszają na Festyn Rodzinny

11036694_912597088798360_5994884325716350810_n

„My młodzi Krzynowłogo-i-okolico-wszczanie z Parafialnego Centrum Światowych Dni Młodzieży pragniemy serdecznie zaprosić Was na festyn rodzinny. Będzie to możliwość spędzenia czasu razem z najbliższymi w aktywny sposób, czas integracji, atrakcje dla najmłodszych, ale nie tylko. W programie między innymi:
-występ Dobromira Makowskiego – rapera, pedagoga ulicy – zastrzyk muzyki i dobrego słowa – poruszenie serca gwarantowane,https://www.facebook.com/DobromirMakowski?fref=ts
-występ zespołu Pasja, z cyklu chrześcijańskie brzmienie – przez muzykę do serca https://www.facebook.com/Zespol.Pasja?pnref=lhc
– pokaz Ochotniczej straży pożarnej z Chorzel
– stoisko urody,
-grill,
– atrakcje dla dzieci: dmuchane zabawki, wata cukrowa, konkursy z nagrodami – nie tylko dla najmłodszych…
Przewidujemy również wieczorną projekcję filmu – spoilowanie nie jest dobrym pomysłem, ale możemy zapewnić – nie będzie to stracony czas :).
I rzecz najważniejsza!
Będziemy Was zarażać miłością do Światowych dni młodzieży, hymn zabrzmi nie raz, będzie stoisko, gdzie odpowiemy na wszelkie wasze pytania związane z tym wydarzeniem. Szczególnie zapraszamy do stoiska Biletu dla Brata (zabranie ze sobą portfela wskazane :D), gdzie będzie możliwość wsparcia młodych ze wschodu, którzy chcą przybyć do nas za rok na spotkanie z papieżem. Co tam znajdziecie? Kubki, pendrajwy, przepyszne ciasta…. i zrobicie sobie portret na żywo!
Plan planem, a co zaplanował dla nas Bóg. Przyjdź i przekonaj się sam!
Do zobaczenia! :)”