V Rodzinny Piknik Parafialny w ogrodach Ojców Pasjonistów – 23.06.2013

Czerwiec 23, 2013 Podziel się opinią

23.06.2013 r. w ogrodach klasztornych Ojców Pasjonistów w Przasnyszu został zorganizowany V Rodzinny Piknik Parafialny – WESOŁO A NABOŻNIE. W trakcie pikniku od godziny 14.00 przy pięknej słonecznej pogodzie były organizowane dla wszystkich chętnych uczestników tego pikniku gry i zabawy – szeroko foto relacja z tego barwnego i radosnego familijnego wydarzenia prezentowana jest na 213 zdjęciach zamieszczonych w galerii na stronie internetowej parafii: link

Piknik 2013 (145)

Piknik 2013 (190)

piknik_rodzinny_09

Zorganizowany został również przez restaurację ARTEMIDA punkt gastronomiczny w którym każdy uczestnik mógł otrzymać pyszną grochówkę. Nie zabrakło jak co roku pysznych lodów i jubileuszowego tortu z cukierni KACZOREK. Piknik poprowadził Jacek Piotrowski z zespołem Joshua Band. Wydarzeniem wieczoru był koncert ewangelizacyjny zespołu „Moja Rodzina” z Glinojecka, który poprowadził przy ognisku kończącą piknik wspólną modlitwę wieczorną z Apelem Jasnogórkim. Fundacja „Scalam- prostujemy drogi życia” była głównym sponsorem tej familijnej imprezy.

piknik_rodzinny_42

Piknik 2013 (126)